De fem mest kanda hemsokta hotellen i Europa

spoken pa hotellEuropa är hem till underbara slott, natursköna platser och många välkända sevärdheter och resenärer kan hitta trevliga och prisvärda hotell att göra sin semester i Europa en angenäm upplevelse. Om du letar efter vissa historiska eller hemsökta hotell, finner du få dem i alla Europas länder.

I England finns ett antal gamla hemsökta logi som kan föra en isande känsla och driva en äventyrare till nya höjder. Du kan välja från många slott av 1100-talet till herrgårdar från 1700-talet där varje sin egen berättelse om dess hemsökta historia. Om du verkligen vill hitta en hemsökt reträtt välj från listan över kända hemsökta hotell i England och utnyttja billig hotellbokning online.

Ackergill Tower är ett slott hemsökt av Green Lady och byggdes på 1400-talet och ligger nära skotska havsstranden. Om du är i en resa till England och organisera ett exklusivt evenemang, kommer du att kunna boka hela anläggningen. Du kan fresta dina smaklökar med deras lokala delikatesser som sträcker sig från skaldjur till alla former av rött kött. För billiga bokning, kontrollera de paket som ofta erbjuds här.

Ballygally Castle Hotel hemsöks av Lady Isabella Shaw, make till Lord James Shaw. Det byggdes nära den irländska kusten i 1625 om 20 km från Belfast erbjuder mer än 44 sovrum och har 3 executive suites.

I Tyskland är Hotel Burg Eisenstein ett berömt hemsökt hotell som är hemsökt av en rånare, Dietrich von Hoeffel’s headless döda ande. Denna rånare dödades med sina nio söner av ägaren till slottet, Rudolf von Habsburg. Du kommer att njuta av alla former av moderna bekvämligheter till ett överkomligt pris.

I Italien, är Villa Agostini della Seta av Corliano ligger i San Giuliano Terme i Pisa hemsökt av Teresa della Seta Bocca Gaetani, en mycket busigt spöke. Om du är en äventyrare och vill driva dig själv till extrem extas boka rum här och hör hur anden fnittrar och lyssna till ljudet av plötslig rörliga objekt och känna en chill känsla som kör ner din ryggrad när du ser spöket kör ner avsnitt i denna villa.

Om du söker en hemsökta Hotell i Rumänien, är Decebal Hotel ett perfekt val. Du kommer att älska att fånga synen av kvinna klädd i vit klänning bevakning antika skatten förmodligen belägna nära Baile Herculane spa på hotellet. För billiga hotellbokningar, kan du kontrollera om PR-paket som erbjuds till sina kunder från tid till annan i deras hemsida.

Leave a Reply